loading

Customer Testimonials

Kupovina igre - TLOU 2

Sve pohvale za ovaj tim, preporucio bih svima da ovde kupuju! Prvo sto mozete kupiti vise igara zato sto su jeftinije, a i SpaceNET tim je vrlo ljubazan. Radujem se kupovini u buducnosti!

Average Rating:

Milos Oslo 17:46:36 06-05-2020
12 meseci ps+ uk store

Imao sam problema sa kodom, korisnicki servis je bio od izuzetne pomoci i problem je resen. Izuzetni momci, kulturni i strpljivi. Sve pohvale

Average Rating:

Nemanja Zrenjanin 17:20:18 06-05-2020
PUBG, NBA2K20

Svaka cast za brzinu i profesionalnos t. Ovo mi je druga igrica i planiram jos da uzimam kod vas... Svaka cast!!!

Average Rating:

Milos Vukov Veliki Srediste 17:18:14 06-03-2020
Borderlands GOTY

Blagodarnost do timot, brza usluga, sekoja cest

Average Rating:

Miki Skopje 11:43:59 05-29-2020
Subnautica

Sve je proslo vrlo brzo i profesionalno. Preporuka za saradnju.

Average Rating:

Milan Beograd 03:10:52 05-29-2020
Assasin crid black flag

Sve pohvale za ekspeditivnost i objašnjenje za instalaciju. Preporuka svakome koga interesuje nešto sa ovog sajta

Average Rating:

Sale Beograd 01:58:49 05-24-2020

Stvarno postena strana..Naruci o sam GTA V i stigla je.Hvala puno.

Average Rating:

David Strumica 19:04:53 05-22-2020
XCOM2

Brzo je stigao nalog za igru. Jedina mana je sto ne moze na svoj nalog da se instalira ali sve ostalo je ok. Dobra saradnja...

ODGOVOR REDAKCIJE : U sekciji Uslovi korištenja je sve opisano vezano za tu situaciju, takođe odnos je 50/50, tako da nekada može na svoj lični nalog da se instalira, nekada ne, a za garantovano primarni nalog postoji sistem doplate koji je isto opisan u uslovima korištenja sajta. ​

Average Rating:

11:39:39 05-21-2020
This is the police 2

Vrlo brzo isporucena igra, sve preporuke 10/10

Average Rating:

21:30:32 05-19-2020

Kupio vise igara.Svaka cast na profesionalnos ti i jako brzoj podrsci cak i u kasnim vecernjim satima.

Average Rating:

Nemanja G. Milanovac 08:58:15 05-19-2020

Vrhunska saradnja, za svaku pohvalu, samo par sati nakon uplate stigla igrica. Vrlo zadovoljan

Average Rating:

00:38:18 05-19-2020
NBA2020

Sve pohvale jednostavno upustvo za instalaciju,i kao sto je dogovoreno

Average Rating:

Marko Savic Beograd 22:23:08 05-18-2020
Nba 2k20

Одлична соработка, Јасни инструкции за инсталација, игрите функционираат одлично.

Average Rating:

19:36:53 05-17-2020
NBA2K20

Sve preporuke!

Average Rating:

Filip Beograd 02:14:46 05-17-2020

Odlicna saradnja. Sve preporuke.

Average Rating:

Filip Beograd 23:07:44 05-16-2020

NA SITE PRIJATELI VE PREPORACUVAM SUPER IGRATA JA ZEMAV ZA 2 CASA VEKE IGRAM SEKOJA CEST SUPER STE POZDRAV OD MAKEDONIJA

Average Rating:

DENIS VELES 17:11:01 05-16-2020

Најбољи сте, свака част само тако наставите ????????

Average Rating:

Marko Lakicevic Prokuplje 20:14:10 05-15-2020
Preporuka

Više puta sam kupio igricu ovde. Svaka preporuka!

Average Rating:

Lazar Kuršumlija 14:01:41 05-15-2020
AO tennis international

Sve korektno, preporučujem saradnju.

Average Rating:

Danijel Višegrad 09:11:00 05-15-2020
Najdobri

Fala za brzata isporaka najdobri ste the best

Average Rating:

06:05:10 05-15-2020