loading

Customer Testimonials

Купуванје на игра

Многу професионално и брзо, се се заврши за 1 час.

Average Rating:

Златко Скопје 09:40:00 10-27-2020

Sve pohvale na brzini i pomoći oko puštanja igrice

Average Rating:

Gagi Kragujevac 20:26:09 10-25-2020
Overall

Ovaj sajt mi se jako svidja, poslednjih 5/6 igrica sam kupio preko njega i nikad nije bilo problema ( takodje uvek odgovaraju na mejlove). Preporucujem sajt svakome zato sro su niske cene i onda se ne ispalati nigde drugde. Da mogu da poboljsam jednu stvar, je da umesto naloga na kojima su igrice dajem PSN ili XBOX kodove koje omogucuju vise bezbednosti koriscenja.

ODGOVOR ADMINISTRACIJE : Sve XBOX igre su već na kodovima. Problem sa PSN je taj što je Sony prekinuo distribuciju PSN kodova, tako da je ovo jedini najjeftiniji način da kupci dođu do jeftinih igara. Sve najlepše!

Average Rating:

Marko Beograd 09:37:54 10-21-2020

Odličan sajt. Preporučujem svima.

Average Rating:

Danica Radović Sivac 11:49:23 10-20-2020

sve pohvale!!!

Average Rating:

Žile 05:54:37 10-20-2020
Najbolji

Najbolji, najbrži, najpouzdaniji. .. Sve pohvale!

Average Rating:

Darko Šamac 14:37:21 10-19-2020
Just Dance 2020

Svaka cast....usluga na mestu....i brzinski kako vam i dolikuje... S aradnju nastavljamo... Igrica odlicna...

Average Rating:

Drago Krstic Zrenjanin 11:02:30 10-16-2020

Najbolji ste!!!!!

Average Rating:

Caba Novi Becej 22:03:06 10-10-2020

Sve pohvale uvek brzi i dostupni za pomoc

Average Rating:

17:00:00 10-09-2020

Vrhunska usluga. Sve pohvale.

Average Rating:

16:12:16 10-07-2020
Ace Combat 7

Fantastična saradnja, kao i uvek. Sve preporuke.

Average Rating:

Slobodan Kraljevo 13:09:03 10-07-2020
Battlefield

Svaka preporuka,pose ban pozdrav za Podršku

Average Rating:

Miki Beograd 21:00:04 10-06-2020
Pohvala

Najbolji ste

Average Rating:

Darko Leposavic 20:56:12 10-06-2020
Ocjena

Brzo i efikasno . Sve pohvale

Average Rating:

Dalibor Leposavić 20:47:39 10-06-2020

Izvrstan sajt..sve pohvale i pozdravi iz Hrvatske Opet će mo kupovati kod vas.Bravo!!

Average Rating:

Petar Dugo Selo 23:36:36 10-03-2020

Sve preporuke za saradnju. Brza isporuka. Viš e puta do sada naručivao, bez ikakvih problema.

Average Rating:

Slobodan Kraljevo 11:37:30 10-02-2020

Sve pohvale najbolji ste,danas sam porucio igricu u roku 5 min mi je stiglo,ostadoh bez reci svaka cast

Average Rating:

19:49:45 09-30-2020
Pohvala

Hteo bih samo da pohvalim vašu firmu i ljude koji rade kod vas. Jako ste profesionalni i zadovoljstvo je saradjivati sa vama!

Average Rating:

Nemanja Beograd 10:25:19 09-29-2020
Pohvala

Sve pohvale za ovaj sajt. Igrice i dopune sam dobijao za veoma kratko vreme čekanje. Sve najbolje...

Average Rating:

Slobodan Ruma 22:58:34 09-28-2020

Zadovoljan sam uslugom.Želim vam dosta sreće u daljoj buducnosti. Pozdrav

Average Rating:

Marko Belgrade 13:23:01 09-28-2020