loading

Customer Testimonials

Sve pohvale,sve preporuke od nas. Zadovoljni maksimalno. Za sada sve funkcionise.

Average Rating:

Milena Budva 19:13:57 08-13-2020
1

Extra, brzina, ozbiljnost, konciznost.... Samo tako nastavite!

Average Rating:

Darko Nastic Šamac 22:20:52 08-10-2020
Spacenet games

Odlične igrice, super cene, odlična podrška! Za svaku preporuku!!! Kupujem već 10. put, sve je perfektno! Hv ala vam mnogo i u ime moje dece. Vladimi r

Average Rating:

Vladimir Beograd 21:41:02 08-10-2020
Crash N.Sane Trilogy

Sve igrice koje sam dosada uzeo rade besprijekorno, samo sa ovom imam konstantno probleme, vraća mi se katanac i šifra je čak promijenjena. Uopšte više nemam pristup igrici koju sam platio. Apsurd. Ostal o - sve uredno.

ODGOVOR ADMINISTRACIJE : Poštovani, sve naše igre imaju lifetime warranty. U svakom momentu budite slobodni da nas kontaktirate na neki od mnogobrojnih kanala podrške. Ne možete izgubiti igru , budite slobodni da nas kontaktirate pa će kolege proveriti o čemu je reč i problem rešiti.

Average Rating:

Bojan Banjaluka 05:49:15 08-08-2020
:)

Odličan sajt, radujem se daljoj saradnji. Sve najbolje za ekipu, pozdrav!

Average Rating:

Radisav Beograd 17:36:08 08-05-2020
Sjajna tehnicka podrska

Odusevljena sam radom tehnicke podrske koja je za kratko vrijeme rijesila problem uz sve izvinjenje na neprijarnosti. ...iako je bila nedelja...vrlo profesionalno, neka nadredjeni znaju da nagrade,i da se ponose naravno

Average Rating:

Jovana Podgorica 11:59:30 08-03-2020
Porudzbine

Kratko i jasno, za preporuku. Svaka cast.

Average Rating:

Aleksandar Beograd 17:52:11 08-02-2020
Metal Gear Solid V

Odlicna saradnja. Brzo i profesionalno! !!

Average Rating:

Igor Beograd 08:02:31 08-02-2020
Spider-man

Kupovinq rešena vrlo efikasno. Sve preporuke.

Average Rating:

Dragan Obrenovac 23:38:21 07-31-2020
Far Cry 5 + Far Cry New Dawn + A Plague Tale: Innocence

Kao i do sada, brzo, lako i jednostavno. Nastavljamo saradnju. Sve preporuke.

Average Rating:

Kristina Bela Palanka 09:30:51 07-30-2020

Brzo i profesionalno! Sve preporuke!!!

Average Rating:

Igor Beograd 11:36:18 07-28-2020
Btavo

Svaka cast

Average Rating:

Eldar Hrbinic Sarajevo 03:37:55 07-26-2020
Ghost of Tsushima

Jedna od jacih igara u zadnje vreme

Average Rating:

Milos Zajecar 23:20:23 07-24-2020
Ps plus 12m and gran turismo sport spec2

After try doesent other ways to by 12monts playstation plus subscription code, i found this site and at first look it seams legitimate. In few easy steps i get redeem code and put it in playstation store and that is that. Same thing when i by gran turismo sport spec 2. Try it, won't regret it!

Average Rating:

Nikola Bogunović Šabac 20:16:18 07-23-2020
Sajt

Izuzetno sam zadovoljan ponudom i profesionalnoš ću celog sajta.

Average Rating:

Nemanja Cvejic beograd 21:16:49 07-18-2020

extremely good platform, very good customer support, and most important they always deliver.

Average Rating:

Ivan Podgorica 21:12:57 07-18-2020
5/5

Fantasticni, mnogo brzi, profesionalni i najpovoljniji. Saradnja sa spacenet ce vam ustedeti mnogo novca. Sve pohvale 5/5!

Average Rating:

Alex Cockburn town 15:05:59 07-18-2020
Assassins Creed Origins

Prezadovoljan sam uslugom. Prof esionalni, ljubazni, brzi... Raduj em se daljoj saradnji.

Average Rating:

Vojislav Stankovic Priboj 13:06:43 07-18-2020

Brzo i efikasno sve pohvale

Average Rating:

Dalibor Leposavić 16:53:57 07-16-2020
The best

You are the Best. ????????

Average Rating:

ANA Beograd 19:55:04 07-13-2020