loading

Customer Testimonials

Tekken 7

Svaka čast,kupovao već nekoliko puta i igre i PS+ i nikad problema. Danas subota,radno vreme isteklo. Zamolio sam ih nakon uplate da ne čekam igru do ponedeljka ako mogu da dobijem danas i oni odmah poslali. Sve pohvale!!!

Average Rating:

Ferdi Belgrade 18:46:15 02-20-2021
Kole

Kao i prosli put sve za 5.... nadam se opet kupnji s vase stranice

Average Rating:

Kole Grude 14:56:12 02-20-2021

Veoma brza i laka saradnja!

Average Rating:

18:00:53 02-15-2021

Svaka preporuka, podrška fantastična. Brzo, efikasno i sigurno!

Average Rating:

15:37:50 02-15-2021

Svaka vam cast. Do sad sam kupio 2 igrice i prezadovoljan sam od usluge koje pruzate. Cene su vam dosta pristupacne i moze se na raspordaji docekati pravo dobre igrice veoma povoljno.

Average Rating:

01:54:28 02-02-2021

Za svaku preporuku. Sve radi bez greske.

Average Rating:

Aleksandar Stamenkovic Belgrade 13:47:40 01-25-2021
Kupovina Minecrarfta

Sve proslo kako treba,podrska stalno aktivna,pomaze u svemu.Svaka preporuka!

Average Rating:

Luka 11:17:03 01-25-2021
Hitman 3 PS4

Znaci fenomenalni ste svaka vam cast prezadovoljan vašom uslugom jako se profesionalni nisam imao nikakve probleme sigurno opet kupujem kod vas

Average Rating:

Zeljko Lešnica 15:03:48 01-24-2021

Sve pohvale, brzo, efikasno, profesionalno.

Average Rating:

Davor Tot Belgrade 19:07:12 01-21-2021
Pes 2021

Sve pohvale!!!

Average Rating:

Misel Djordjevic Bor 21:07:06 01-20-2021
Sve pohvale

Brzo i uspesno resavanje otvorenog tiketa

Average Rating:

Sale Beograd 13:15:07 01-20-2021
Sve pohvale

Brz dogovor. Sve pohvale za tim. Nadam se dugoj saradnji.

Average Rating:

Vanja Beograd 00:55:43 01-19-2021

Sve je perfektno objašnjeno i efikasno! Sve pohvale 10/10 za prodavce!

Average Rating:

Lazar Svilajnac 15:12:32 01-14-2021
God of War

Perfektna komunikacija, igra radi savršeno, sve preporuke!

Average Rating:

Stefan Loznica 10:35:14 01-11-2021

Good

Average Rating:

19:37:55 01-09-2021
NFS Payback

Sve radi savršeno.Nemam zamerki.Čista petica.

Average Rating:

Vladimir Pavlović BEOGRAD-ČUKARICA 13:09:09 01-06-2021

Povoljno. Brzo. Profesionalno. Sve pohvale za efikasnost i brzinu dostave. Inače, instaliranje je jednostavno i za početnike u svetu PS igrica, tako da, hvala vam i još ćemo sarađivati. (Sniper Elite 4, TR)

Average Rating:

Vladimir Novi Sad 11:06:06 01-06-2021
Grand Theft Auto ( GTA ) : San Andreas + Vice City + GTA III

Odlična saradnja, brzi odgovori. Svaka preporuka.

Average Rating:

Ivan S Gornji Milanovac 14:54:19 01-05-2021
Playstation plus, Crash, Mortal Kombat11

Prezadovoljan saradnjom, sve isporučeno u najkraćem roku (odmah) iako je bio neradan dan. Svaka čast

Average Rating:

Dragoslav Kolović Beočin 12:40:16 01-03-2021
Hello

You the best

Average Rating:

Nole Herceg novi 17:26:10 01-02-2021