loading

Customer Testimonials

Višestruka kupovina

Kupio sam u nekoliko navrata igre preko Vas i uvek ste bili izuzetno predusretljivi i poslovni, sa željom da izađete u susret, od mene svaka preporuka!

Average Rating:

Saša Beograd 11:52:02 02-01-2020
Spacenet

Sve pohvale. Odlična i brza saradnja.

Average Rating:

Dragan Kragujevac 06:59:47 02-01-2020

Da li mozete da verujete?! Da ima i postenih ljudi u Srbiji!! Hval a Vam puno,igrica radi savrseno!! Samo tako nastavite!!!

Average Rating:

Damir Sirig 08:40:10 01-31-2020

Veoma korektni, brzi. Sve preporuke! Ne dajte ljudi gomilu novca za diskove, nema potrebe, pored ovih dobrih ljudi! :D

Average Rating:

17:08:20 01-30-2020
UFC 3

Vrhunska saradnja,sve pohvale čista 10ka

Average Rating:

Nikola Smederevo 13:49:20 01-30-2020
Asteriks & Obelix xxl2

Bila sam jako skepticna po pitanju kupovine igice bez diska ???? Jutros sam platila veceras vec instalirala. Jako lepo objasnjeno. Lako za instalaciju i radi bez problema. Hvala najlepse na brzoj saradnji

Average Rating:

Beograd 00:14:42 01-29-2020
NBA2K20

Top saradnja,sve pohvale cišta 10

Average Rating:

Nikola Smederevo 22:54:17 01-28-2020

Svaka čast kompletnom timu Spacenet Gameshop-a, na usluzi, brzim odgovorima i detaljnim objašnjenjima vezano za bilo koje pitanje koje im se postavi. Preporučujem ih svima jer ja do sada nisam imao bolju saradnju sa nekim. Ponovo sve pohvale. Pozdrav

Average Rating:

Kotor 09:57:45 01-27-2020
Days gone

Da nema spacenet gameshopa, ne znam odakle bih onda nabavljao igrice Najbol ji su bez dileme, svaka preporuka :=)

Average Rating:

Filip Beograd 07:07:48 01-25-2020
NBA 2k20

Sve odlično radi, igrica stigla u roku.

Average Rating:

Mehmed Sarajevo 21:09:58 01-24-2020

Odlicno, sin zadovoljan igrice povoljne, sve objasnjeno i aktivirano

Average Rating:

19:58:09 01-21-2020

Usluga kvalitetna i brza. Porudžb ina dostavljena nakon sat vremena od vremena uplate. Tutorial za instalaciju dobro objašnjen. Sve pohvale za space games shop

Average Rating:

09:06:11 01-18-2020
Ww2

Extra usluga, povoljni, brzi, tačni svaka čast

Average Rating:

Jarni 19:48:45 01-16-2020

Povoljni, tacni i brzi. Sve objasnjeno kako treba full ste!!! Svaka preporuka. Saradjivacemo sigurno i dalje.

Average Rating:

Marko Dimitrovgrad 01:37:50 01-16-2020
Pretplata za PS+ 14 dana

Prezadovoljan sam,odlična saradnja,za svaku preporuku. Sv e što sam kupio radi kako treba i funkcioniše.

Average Rating:

Vladimir Beograd 20:02:18 01-15-2020
Uncharted 4

Profesionalno kao i uvek, najbolji.

Average Rating:

Filip Beograd 18:31:15 01-13-2020
Resident Evil 4 ps4

Sve savršeno,prepo ruka i sigurna saradnja svim budućim mušterijama! 10/10

Average Rating:

Nestolex Vršac 14:26:51 01-12-2020
UFC3

Hvala vam, igrica radi.sve super, saradnja odlična brza sve je urađeno po dogovoru. Nastavi će mo dalju saradnju. Još samo jedno pitanje. Sad kad bi kupovao još neku igricu jer se ona dodaje na isti account ili mora novi da se pravi. HVALA

ODGOVOR ADMINISTRACIJE : Pozdrav, hvala na lepim recima. Vezano za pitanje, to sve zavisi od dobavljaca, nekada se dodaje, nekada mora novi.

Average Rating:

Blagoja Gevgelija 11:51:36 01-12-2020
:)

Greshke bez, svaka cast! Topla preporuka za svaku saradnju.

Average Rating:

Marko Zemun 21:14:47 01-10-2020
Need 4 speed

Sve je super prošlo, sve preporuke! Hv ala Vam mnogo!

Average Rating:

Vladimir Beograd 21:26:26 01-07-2020