loading

Customer Testimonials

Horizon Zero Dawn CE

Red , Rad , Disciplina ! Sve uredno kao i prethodnih 6+ kupovina. Vel iko hvala i pozdrav do iduce kupovine :)

Average Rating:

Veselko Čitluk 15:00:42 03-07-2020

Fenomenalno iskustvo, nastavit cemo suradnju ii dalje, svaka cast!

Average Rating:

Antonio Cukrov Dubrovnik 07:43:35 03-07-2020
FIFA 20

Kupio sam FIFU 20. Odlicno radi. Zadovoljan sam.

Average Rating:

Pedja Nis 21:24:00 03-05-2020
Pes 2020

Sve sto pise na sajtu je ispoštovano, tačno u minut. Instrukcije za instalaciju do detalja objasnjene. Odlicna saradnja, svaka preporuka!

Average Rating:

Milan Mirotic Subotica 20:10:32 03-02-2020

Odlicna saradnja, svaka preporuka!

Average Rating:

07:27:04 02-29-2020
GTA 5

Fast quality for every praise

Average Rating:

Zeljko Smederevo 21:54:02 02-27-2020

Svaka preporuka odlična saradnja

Average Rating:

Mladen Beograd 18:22:58 02-27-2020
Crash

Veoma brza i uspesna saradnja sve pohvale nastavicemo i dalje...... bravoooo

Average Rating:

Slavisa Ratkovo 15:44:04 02-27-2020

Odlicna saradnja, brzinska isporuka. Svaka pohvala i za komunikaciju i za kvalitet i usluge i igara.

Average Rating:

Stefan Sabac 19:27:07 02-22-2020

Fenomenalno, jeftino i brzoooo!!!

Average Rating:

17:51:01 02-21-2020
Pes 2020

Veoma brz odgovor i slanje igre. Sve pohvale za tim. Veoma detaljno uputstvo za pokretanje igre. Svaka čast

Average Rating:

Stefan Jovanović Novi Sad 12:55:42 02-21-2020
bt

bravo svaka vi cast vo rok od 9 sati ja dobiv igrata

Average Rating:

betim bitola 20:24:54 02-19-2020
Review

Vrlo profesionalna i brza saradnja!Svaka čast,sve pohvale!

Average Rating:

Toma Beograd 09:14:14 02-18-2020
Ps+

Odlicno, lepo objasnjeno, svaka pohvala.

Average Rating:

Kimi Nis 18:21:28 02-14-2020
Odlicno

Sve je odlino kupljene igrice radee odma isti dan dobijeni podaci za instaliranje i ako je rok 48h sve pohvale

Average Rating:

Jovanaa Beograd 20:42:45 02-08-2020

Super saradnja, brzo i efikasno.. Sve pohvale..

Average Rating:

Ivan Beograd 00:56:07 02-07-2020
Uncharted 4

Stvarno profesionalno i brzo. Sve pohvale!!! Igrica je super.

Average Rating:

Vlada 14:40:01 02-06-2020
Nedostatak osnovnih informacija

Kupio sam igricu PLAYERUNKNOWNS BATTLEGROUNDS PUBG i nisam zadovoljan iz razloga sto nije napisano da je potreban PS+ nalog da bi se igrica igrala. Da sam tu informaciju imao nebi je ni kupio, znaci bacene pare

ODGOVOR ADMINISTRACIJE : Poštovani, ne znamo šta ste čitali niti gde ste gledali, ali jasno piše da je PS Plus obavezan u opisu artikla - https://spacenetgameshop.net/pubg , evo i screenshost http://prntscr.com/qysqy4

Average Rating:

Aleksa Crkvina 13:52:50 02-05-2020
PES2020

Nakon NBA2K20, na red je došao i PES2020. Izuzetno sam zadovoljan saradnjom u oba slučaja! Momci, samo nastavite ovako!!! Do naredne igrice. :p

Average Rating:

Boban Podgorica 21:59:14 02-04-2020

Pošten odnos i korektna saradnja. U svakom slučaju, preporuka.

Average Rating:

16:39:39 02-01-2020