loading

Customer Testimonials

Spacenet gameshop

Pre 2 dana sam kupio snowrunner premium edition kao i PlayStation plus na 12 meseci,jako sam zadovoljan saradnjom i podrskom od vas....svaka vam cast na iskrenosti i dobroj saradnji,malo je ljudi kso vi!!! Sve pohvale i preporuke!!

Average Rating:

Sasa Milosavljevic Vrnjačka Banja 02:06:25 12-02-2022
Pohvala

Sve preporuke za poslodavca,ina ce sam iz Bosne i Hercegovine ali nije bilo nikakvih problema,sve po dogovoru igrica stigla za par minuta na racun samo se treba postupiti po uputstvu.Raduj em se buducoj saradnji i jos SVE PREPORUKE.

Average Rating:

Aid Doboj 10:11:45 11-30-2022
Assassin's Creed Origins

Brza i laka saradnja, povoljna cena, sve preporuke.

Average Rating:

13:06:33 11-27-2022

Ja sam stvarno zadovoljan sa ovim sajtom i ljudima koji rade na njemu. Uvek sve po dogovoru, nigde jeftinije igrice koje stvarno rade, sve preporuke.

Average Rating:

Vladimir Smederevska Palanka 10:22:10 11-26-2022
call of duty vanguard

Pozz ljudi, kupio sam za bratance igricu Call Of Duty Vanguard za PS4, kada se dobijalu ostali detalji u vezi skidanja igre. Hvala

Average Rating:

Marko Stankovic Krusevac 16:19:44 11-24-2022
Horizon

Sve radi lagano. Nije komplikovan proces. Zadov oljan sam i nastavicu kupovinu kada zavrsim kupljenim igricama.

Average Rating:

Stefan Nova Pazova 10:43:49 11-24-2022
Mišljenje

Prva kupovina, plačanje prošlo, sad očekujem isporuku. Nadam se i budućoj suradnji. Stranica odlična. Pozdrav

Average Rating:

Goran Velika Gorica 21:44:08 11-22-2022
God of war ragnarok

Svaka pohvala, stigao nalog unutar 3 sata. Sve funkcionira kako i treba biti. 5*

Average Rating:

Bruno Kralj Zagrev 20:51:33 11-22-2022
Pohvala

Brzo ,extra jeftino,ma sve pohvale za ekipu

Average Rating:

Adnan Palic Mostar 17:55:22 11-22-2022

Sve pohvale!

Average Rating:

11:15:16 11-22-2022

Mogu vam reci svaka cast,po meni ste najbolji na svetu,imam samo jednu primedbu ili zamerku,kod vas sam do sada kupio 20-tak igrice,samo sa jednom i dan danas imam problem,tacnij e ne-mogu je ni igrati,neznam sta je u pitanju ali mi je jako zao sto nisam mogao uspostaviti neki dogovor sa vama oko te igrice,jednost avno nece da radi,ako ste u mogucnosti da mi pomognete,u pitanju je igrica Call of duty modern warfare,bio bi vam jos vise zahvalan...HVA LA

ODGOVOR ADMINISTRACIJE : Poštovani, tehnička podrška - spacenetpodrska@gmail.com

Average Rating:

Dejan Ristic Karavukovo 18:10:16 11-21-2022

Jako lepa i brza realizacija, nije mi prva kupovina ali uvek se iznenadim lakoćom.

Average Rating:

Zlatko Beograd 11:33:28 11-20-2022

Brzi efikasni i pre svega jako profesionalni. Skoro 2 godine kupujem i prezadovoljan sam. Svaka preporuka.

Average Rating:

Aleksandar Atijas Belgrade 14:36:43 11-18-2022

Sve pohvale!

Average Rating:

13:51:51 11-18-2022

Najbolji sajt.Sve pohvale

Average Rating:

22:04:49 11-15-2022
Kao i uvek, odlična usluga!

Kupujem već 5 godina u SpaceNet GameShop-u i aposlutno nikada nisam imao ni najmanji problem. Kupo vao sam igre i za Xbox i za PlayStation, pretplate i uvek je sve bilo čista desetka!

Average Rating:

Dejan Vojka 07:11:14 11-15-2022

Odlicna usluga ..prvi put nešto naručujem i zadovoljan sam.

Average Rating:

Marko Croatia 07:17:25 11-11-2022
Najbolja prodavaonica igara za PS ikada

Spacenetgamesh op.net je najbolja prodavaonica igara za Playstation ikada. Najpov oljnije cijene proizvoda, imam 6 kupljenih igara i samo pozitivna iskustva. Ins tant isporuka, nagradni bodovi samo su dodatni plusevi. Hval a braćo! Samo tako dalje!

Average Rating:

Seif Ljubić Rijeka 07:04:45 11-11-2022

Veoma sam zadovoljna sa saradnjom sa vama! Odlicni ste!

Average Rating:

Olivera Novi Sad - Novi Sad 22:27:03 11-10-2022

Sarađujemo preko 4 godina.Uvek profesionalni

Average Rating:

Deda Beograd 18:47:13 11-10-2022