loading

Customer Testimonials

Dying Light: The Following

Sve pohvale na saradnji,odlič no iskustvo.

Average Rating:

Nesa Bor 12:01:33 07-19-2021
SpaceNET

Svaka pohvala za sajt i za firmu SpaceNET. Iak o vam je unapred prikazano na sajtu da porudžbinu koju kupite možete čekati do 24-48h. Ali to nije čest slučaj,meni se nikada nije dogodilo da čekam duže od 3-4sata.Veoma pošteni i iskreni prodavci

Average Rating:

Vladimi Belgrade 11:41:04 07-16-2021
Sve pohvale!

Profesionalno, brzo, bez i jedne zamerke

Average Rating:

Pavle Beograd 18:16:19 07-12-2021

Za sada samo jednu igricu kupio, ali vise nego korektni, sve radi perfektno.

Average Rating:

Miloš Beograd 12:01:44 07-09-2021
Fifa 21

10 puta sam saradjivao sa njima i sve pohvale,najaci i najbolji momci ,sve pohvale!

Average Rating:

Dejan Karavukovo 21:21:10 07-08-2021
Sve pohvale

Posao rade maksimalno profesionalno. Kada igrica ne radi ili se desi nešto šalju zamenu.

Average Rating:

Srdjan Lajkovac 09:53:56 07-03-2021
Savrseno!

Kao i uvek, odlicne cene, najbolji i najbrzi,sve pohvale!

Average Rating:

Marija Beograd 13:43:26 06-27-2021
RE8

Vise puta kupovao i mogu samo reci da je ekipa vrlo profesionalna, usluzna i odradjuje sve vrlo brzo.Svaka preporuka od mene.Nadam se i daljnjoj suradnji na obostrano zadovoljstvo

Average Rating:

Alen Koprivnica 15:28:41 06-25-2021
Sve pohvale

Nekoliko puta sam kupovao igre i veoma sam zadovoljan brzinom isporuke a posebno, nakon postavljanja koraka za instalaciju, jednostavnošću instalacije igara. Sjajna ponuda po pristupačnim cenama.. Hvala i nastavljamo saradnju!

Average Rating:

Dragan Šabac 14:13:13 06-25-2021
Prezadovoljan

Prezadovoljan sam uslugama. Od skoro sam počeo da koristim sajt i stvarno svaka čast. Odlična ponuda igara. Odlična podrška, uvek na raspolaganju za sva pitanja.

Average Rating:

Uroš Beograd 20:43:45 06-16-2021

Sve pohvale!

Average Rating:

15:36:34 06-15-2021
Zadovoljan kupac

Odlicna saradnja

Average Rating:

Nemanja Gornji Milanovac 13:13:54 06-13-2021
Battlefield 1

Sve pohvale za saradnju.

Average Rating:

Lazar Novi Sad 11:59:34 06-13-2021
Veoma zadovoljan

Hvala na detaljnom i jednostavnom uputstvu za instalaciju. Sve u nekoliko minuta. Bravo, majstori!

Average Rating:

Dragan Šabac 22:35:39 06-12-2021
Call of duty cold war

Ovo je već 3 ili 4 igrica koju kupujem, bez ikakvih problema.

Average Rating:

Mladen 15:57:59 05-31-2021
Far cry new dawn ps4

Još jednom po ko zna koji put perfektna saradnja. Svaka čast!!!

Average Rating:

Milan Pirot 11:42:11 05-20-2021
10+

Nov sam u PS svetu. Uzeo sam klincu da igra. Telefonom mi sve objasnjeno, potom za 3h stiglo sve za instrukciju instalacije. SVAKA ČAST momcima na azurnosti,strp ljenju i saradnji

Average Rating:

Petar Beograd 17:58:03 05-07-2021
Spiderman Miles Morales PS5

Brzo, jednostavno, radi sve u CG! Svaka cast.

Average Rating:

14:18:27 05-06-2021
o saradnji

Kao i svaki put do sada,vrlo profesionalno. Sarađujemo duže od godinu dana i praktično više i ne kupujem na drugom mestu.Momci svaka čast.Pozdrav ...

Average Rating:

Ivica Aleksandrovac 23:09:26 04-18-2021
Top

Najbolja prodavnica igrica, čista desetka, moja iskrena preporuka!

Average Rating:

Predrag Beograd 09:28:52 04-16-2021