loading

Customer Testimonials

PS+

Skoro smo nabavili PS4. Prvi put kupljen PS4+ nalog preko spacenet-a. Svi npodaci do[li na mail adresu u roku od nekoliko minuta. Iako bez iskustva u instaliranju kupljenih e sadržaja, uz dobijene detaljne instrukcije na mail lako sam kreirao nalog i aktivirao PS4+ 14 dana. Pohvala operaterima I tehničkoj podršci na strpljenju i ekspeditivnost i. Ubeđen sam da ćemo uspešno kupovati kod vas I u narednom periodu!

Average Rating:

Dragan Šabac 14:27:46 07-03-2020
Hitman 2

Prvi put kupujem ovde i utisak je fenomenalan. Nadam se da je ovo pocetak jedne duge i uspesne saradnje. Izuzetno brzo i lako, svaka cas, samo tako nastavite. Puno uspeha u daljem radu i svako dobro.

Average Rating:

Kristina Bela Palanka 10:21:59 07-03-2020

Vrhunska usluga, sve najbolje, sve je sigurno. Svaka Cast!!

Average Rating:

Danial Dan Cemalovic Mostar 23:45:01 06-29-2020
Pohvala

Super ate,stvarno pristupačne cene. Samo ovako nastavite

Average Rating:

Mihajlo Mihailović Novi Sas 23:17:01 06-26-2020
Odlican servis

Sjajna ekipa, igre jednostavne za instalaciju zahvaljujuci odlicnoj podrsci i instrukcijama koja dolaze za instalacijom, sve na vreme (cesto i pre vremena).....s amo tako nastavite, za svaku ste pohvalu i preporuku (reklamiram vas gde god stignem :) )

Average Rating:

Dusan Novi Sad 17:10:28 06-19-2020

Kupujem igrice samo kod vas, svaki put igrica stiže čim se izvrši uplata. Sjajan odnos sa kupcima. Svaka čast! Sve preporuke.

Average Rating:

Petar Živković Šabac 11:46:27 06-17-2020

Odlicno, kratko i jasno. Sve pohvale za Vas....

Average Rating:

Rugoba Beograd 09:08:49 06-17-2020

Usluga je na vrhunskom nivou,sve preporuke za saradnju.

Average Rating:

Vasilije Mali Zvornik 13:18:51 06-16-2020
Horizont zero dawn,Uncharted4 4,The Last of us

Седиш кући,наручио,п латиш и за неколико минута стиже... Прос ти невероватно.Св ака част и само тако наставите.

Average Rating:

Ivica Александровац 23:16:07 06-07-2020
Kupovina igre - TLOU 2

Sve pohvale za ovaj tim, preporucio bih svima da ovde kupuju! Prvo sto mozete kupiti vise igara zato sto su jeftinije, a i SpaceNET tim je vrlo ljubazan. Radujem se kupovini u buducnosti!

Average Rating:

Milos Oslo 17:46:36 06-05-2020
12 meseci ps+ uk store

Imao sam problema sa kodom, korisnicki servis je bio od izuzetne pomoci i problem je resen. Izuzetni momci, kulturni i strpljivi. Sve pohvale

Average Rating:

Nemanja Zrenjanin 17:20:18 06-05-2020
PUBG, NBA2K20

Svaka cast za brzinu i profesionalnos t. Ovo mi je druga igrica i planiram jos da uzimam kod vas... Svaka cast!!!

Average Rating:

Milos Vukov Veliki Srediste 17:18:14 06-03-2020
Borderlands GOTY

Blagodarnost do timot, brza usluga, sekoja cest

Average Rating:

Miki Skopje 11:43:59 05-29-2020
Subnautica

Sve je proslo vrlo brzo i profesionalno. Preporuka za saradnju.

Average Rating:

Milan Beograd 03:10:52 05-29-2020
Assasin crid black flag

Sve pohvale za ekspeditivnost i objašnjenje za instalaciju. Preporuka svakome koga interesuje nešto sa ovog sajta

Average Rating:

Sale Beograd 01:58:49 05-24-2020

Stvarno postena strana..Naruci o sam GTA V i stigla je.Hvala puno.

Average Rating:

David Strumica 19:04:53 05-22-2020
XCOM2

Brzo je stigao nalog za igru. Jedina mana je sto ne moze na svoj nalog da se instalira ali sve ostalo je ok. Dobra saradnja...

ODGOVOR REDAKCIJE : U sekciji Uslovi korištenja je sve opisano vezano za tu situaciju, takođe odnos je 50/50, tako da nekada može na svoj lični nalog da se instalira, nekada ne, a za garantovano primarni nalog postoji sistem doplate koji je isto opisan u uslovima korištenja sajta. ​

Average Rating:

11:39:39 05-21-2020
This is the police 2

Vrlo brzo isporucena igra, sve preporuke 10/10

Average Rating:

21:30:32 05-19-2020

Kupio vise igara.Svaka cast na profesionalnos ti i jako brzoj podrsci cak i u kasnim vecernjim satima.

Average Rating:

Nemanja G. Milanovac 08:58:15 05-19-2020

Vrhunska saradnja, za svaku pohvalu, samo par sati nakon uplate stigla igrica. Vrlo zadovoljan

Average Rating:

00:38:18 05-19-2020