loading

Customer Testimonials

Prezadovoljna sam saradnjom i vašom organizovanošć u da u što kraćem roku isporučite igrice. Nekoliko puta sam kupovala na ovom sajtu i svaki put je sve bilo u savršenom redu

Average Rating:

Valentina Kotor 15:03:13 08-07-2019

Pre ljubazni ste i sve je jeftino a odlično i uvijek su neke akcije i to mi se jako sviđa (najbolji ste ) SAM TAKO NASTAVI TE!!!!!

Average Rating:

Afan Alagić Sarajevo 22:49:24 08-03-2019
Nba2k19

Sve pohvale, odlicni ste. Sve je proslo tako brzo bez problema. Mesto najjeftinih igara, izuzetno profesionalno od vase strane.

Average Rating:

Almir Veles 11:08:57 08-03-2019
Gravel / Beach Buggy Racing

Sve pohvale ! Zadovoljna kao i predhodni put !

Average Rating:

Eleonora Novi Sad 07:36:52 07-31-2019

Sve je super igrice stižu brzo nakon uplate sve pohvale

Average Rating:

19:22:12 07-23-2019

Sve pohvala vise puta smo odlicno saradzivali, brzina,tacno. Sve preporuke.

Average Rating:

13:16:39 07-14-2019
GTA V FIFA 2019

Prezadovoljna ! Nikad brze i jeftinije igrice ! Sve pohvale !

Average Rating:

Eleonora Novi Sad 12:17:23 07-14-2019
GTA V FIFA 2019

Prezadovoljna ! Brz i lak dogovor ! Nikad brze i jeftinije igrice ! Sve pohvale !

Average Rating:

Eleonora Novi Sad 12:09:29 07-14-2019

Sve je proslo bez problema i jako brzo. Svaka cast,sve preporuke.

Average Rating:

Ema Beograd 18:08:01 07-08-2019
Pohvala

Sve pohvale,svaka čast na profesionalizm u ! Preporuke slijede Sretn o !

Average Rating:

Dalibor Prijedor 12:17:28 07-08-2019
Ufc 3

Svaka cast za Spacenet,ispor uka za manje od jednog dana.Sve pohvale za vas!

Average Rating:

Marko 01:59:56 07-07-2019

Svaka čast. Samo mogu da kažem da je ovo mesto najboljih cena. Kupio sam igricu po akcijskoj ceni I prezadovoljan sam

Average Rating:

Nemanja 01:30:48 07-04-2019
Pohvala

Zelim da pohvalim stranicu prije svega na brzini odgovora na postavljena pitanja igricu sam skino evo igram sve je za 10 SIGURNA KUPOVINA PREPORUCUJEM SVAKA CAST

Average Rating:

Albert Bihac 16:01:59 07-03-2019

Odlicna saradnja sa ekipom SpaceNET-a.Brz i i efikasni,sve zavrseno u jednom danu.Sve preporuke !!!

Average Rating:

Dragan Kupinovo 10:03:36 06-25-2019
Sve pohvale

U početku sam bio skeptičan. Ali podrška ovog sajta mi je sve brzo objasnila što mi nije bilo jasno. Tako da je svaka nedoumica odmah nestala. Sve najbolje za SpaceNET samo tako nastavite.

Average Rating:

Zlatan Šabac 08:30:49 06-17-2019
PS+ PREDPLATA
Vec 4 put uzimam od Spacenet-a PS+ predplatu , (narucio posle radnog vremena u subotu , stiglo u nedelju ujutru) , sve funkcionise besprekorno. Ponovo pohvale za TIM , samo tako nastavite. Preporucujem vas i na svim mogucim forumima u SRB.
Average Rating:

Pedja Beograd 11:48:10 06-16-2019
NBA 2k19

Vrlo brzo nakon uplate sam dobio igricu tako da cu sad odmak da uzmem jos jednu EA Sports UFC 3

Average Rating:

SAKI BAR 18:12:07 06-14-2019
Bravo majstori! 10+

Uputstvo je toliko jasno da smo sin I ja bez problema instalirali 2 igre AC Odissey, AC Origins + AC China I Freedom Cry kao dodatke, iako smo tek skoro kupili PS4 I relativno smo novi u ovome. Svaka čast na online podršci I brzini isporuke igara, zaista profesionalno. Prosto nisam mogao verovati da takva usluga postoji ovde kod nas u Srbiji. Igre su extra, sve besprekorno radi kao da sam ih kupio u prodavnici. Priznajem, bio sam malo sumnjičav i nekoliko puta izlazio i ulazio u igre da vidim da li je sve OK. i da li mogu da se igraju sa ličnog naloga . Kako rekoh, sve je baš kako bi trebalo. Nastavljamo saradnju i od nas imate sve preporuke. Hvala i puno uspeha majstori!

Average Rating:

Dragan Šabac 13:07:40 06-14-2019
Hitman 2

Zaista perfektna saradnja, vrlo brzo nakon uplate sam dobio igricu. Uputstvo je odlicno napisano :) Zaista sam prezadovoljan i nastavicu da kupujem igrice ovde :)

Average Rating:

Ivan Beograd 19:23:46 06-11-2019
Igre

Posle prvobitne uspesne saradnje narucio sam igre i drugi put i moram reci da je usluga bila cak bolja i brza nego prvog puta svaka cast na odlicnom poslu zelim svu srecu u buduce i nadam se daljoj saradnji

Average Rating:

vuk Beograd 20:53:53 06-10-2019