loading

Customer Testimonials

odusevljen

Odusevljen sam pre svega uslugom, svaka cast...

Average Rating:

Boris Beograd 11:39:43 04-14-2021
Odlicna Poddrska

корисно и брзо одговорити, препоручујем свима чак и изван Србије

Average Rating:

Renato Emin Skopje 12:22:19 04-12-2021
Prezadovoljan

Sve pohvale.Brzo,t acno,ekspediti vno.Ja nisam imao ni jedan jedini problem.Pratit e uputstvo i sve je ok. Hvala!

Average Rating:

Undertaker81 Stari Banovci 12:35:28 04-08-2021
odlicna saradnja

sve pohvale za tim, jako sam zadovoljan

Average Rating:

Dragan Podgorica 10:16:27 04-07-2021
Batlefield1

Prvi put saradjujem i sigurno nastavljam dalju saradnju.cista desetka.

Average Rating:

Darko Kladovo 23:09:16 04-05-2021
Metro exodus

Igra naravno perfektna, a najveće moguće pohvale za spacenet, sve vrhunski, lako i brzo

Average Rating:

Milan Pirot 17:40:13 04-05-2021
Fifa 21

Sve pohvale. Rešili problem, što pre su mogli.

Average Rating:

Pavle Veternik 13:28:44 03-28-2021
Najbolji

Uvek ispostovan dogovor. Čak i nedeljom mi stizu nalozi u najkraćem roku!! Sve pohvale. Takodje pohvale za Dragana iz podrške, Kojem verujem nije lako da mi nadje šifru ili nalog kad je izgubim. Hvala, kapa dole!!!

Average Rating:

Srdjan Pancevo 16:37:04 03-21-2021

Sve pohvale. Često kupujem za muža i decu, uvek brzi, profesionalni, bez komplikacija. Svaka čast. Samo tako nastavite. Pozdrav

Average Rating:

Gaga Beograd 12:19:49 03-13-2021

Sve pohvale. Ekipa profesionalna!

Average Rating:

14:56:46 03-06-2021
ПС+ 3 месеца

Свака вам част. Брзо и ефикасно. Инстант наруџбина и одмах испорука. Такође и за Тенис и Кап Хеад исто све похвале

Average Rating:

Sascha Jovanović Београд 15:13:50 03-03-2021
Coa

Sve pohvale, jednostavni,br zi i efikasni...

Average Rating:

Aleksandar Beograd 13:39:37 03-03-2021

Od prve kupnje suradnja na visokoj razini. Samo nastavite tako. Super!

Average Rating:

08:57:47 03-02-2021
Pes 2020

Sve pohvale, moja prva kupovina, sigurno nastavljamo saradnju.

Average Rating:

Nikola Marjanovic Uzice 18:40:51 02-26-2021
Unrawel two

Bez greskse svaki put! Super ste!!

Average Rating:

Milos Ristic Požarevac 18:28:26 02-26-2021
Days gone

Suradnja super pohvala za podrsku.

Average Rating:

Admir Sarajevo 00:40:31 02-24-2021
Tekken 7

Svaka čast,kupovao već nekoliko puta i igre i PS+ i nikad problema. Danas subota,radno vreme isteklo. Zamolio sam ih nakon uplate da ne čekam igru do ponedeljka ako mogu da dobijem danas i oni odmah poslali. Sve pohvale!!!

Average Rating:

Ferdi Belgrade 18:46:15 02-20-2021
Kole

Kao i prosli put sve za 5.... nadam se opet kupnji s vase stranice

Average Rating:

Kole Grude 14:56:12 02-20-2021

Veoma brza i laka saradnja!

Average Rating:

18:00:53 02-15-2021

Svaka preporuka, podrška fantastična. Brzo, efikasno i sigurno!

Average Rating:

15:37:50 02-15-2021