loading

Customer Testimonials

Pes20-ps4

Sve pohvale,pre svega na brzina a ostalo se podrazumeva.

Average Rating:

Aleksandar Niš 17:18:20 10-13-2019
Mkxl I ctr nitro fuel

Za par dana posle prve odmah sam poruci I drugu igru.. Malo sam skeptik u vezi ovoga ali nakon citanja komentar a ostalih nisam se dvoumio, brzo I precizno!

Average Rating:

Petar Zrenjanin 17:15:09 10-13-2019

Bio sam skeptik kupovine igre na ovaj način, međutim ljudi su profesionalci

Average Rating:

Bojan Beograd 18:37:30 10-11-2019
Playstation Plus 12 Meseci

Korektno, kao i uvek, ako se i pojavi problem resava se u kratkom roku. Ispravljaju i nase greske (pogresan order i sl), sve pohvale.

Average Rating:

darko burmazovic Beograd 10:14:38 10-10-2019
Mahala

Spora dostava igara

ODGOVOR REDAKCIJE: Poštovani, većina igara se isporučuje u 95% slučajeva isti dan , svega nekoliko sati po uplati, što je i objašnjeno u sekciji Dostava i plaćanje. Kako ste uvek ispoštovani u tom smislu nije nam ocena najjasnija, ali Vaše je pravo da je date, a naše da odgovorimo. Srdačan pozdrav

Average Rating:

Mujo Mostar 17:11:59 10-09-2019
Tomb Raider

Brzo i efikasno realizovana usluga kao i uvek. Svaka čast samo tako nastavite!

Average Rating:

Nikola 22:19:51 10-08-2019
Playstation Plus 12 Meseci

Moje iskrene preporuke za ceo tim SPACENET GAMESHOP-a. Brza realizacija, detaljno uputstvo. Hvala još jednom.

Average Rating:

Miloš Smederevska PAlanka 21:49:48 10-05-2019
FIFA 20 - PS4

Sve preporuke, brzo i jednostavno!

Average Rating:

Aleksandar Beograd 22:39:16 10-04-2019
Snooker 2019 - PS4

Poštovani...sa mo ću reći: SVAKA ČAST! Na brzini, na jednostavnosti .. Cijene najniže, definitivno. Nastavite tako i čujemo se opet. Pozdrav iz Hrvatske!

Average Rating:

09:34:15 10-04-2019
Snooker 2019 - PS4

Svaka čast ekipa! Prezadovoljan sa igrom, postupkom, brzinom. Znači, uplata preko PayPal-a (iako sam malo krivo shvatio postupak) i čim sam potvrdio mailom, lozinke već bile na mailu.. u roku ODMAH, praktički. Up ute za instalaciju jasne i rezumljive... lagane. Igrica radi... Nastavite tako i dalje... svaka čast!

Average Rating:

08:22:54 10-04-2019

Odlični su brzi i efikasni. Sve pohvale!!

Average Rating:

Dalibor Jovanovic Leposavic 08:02:20 10-01-2019

Odlicna, brza i efikasna saradnja. Svaka cast, jeftinije a bolje ne moze!

Average Rating:

Veljko Sombor 16:53:30 09-30-2019
Djole

Одлични, јако брзи и ефикасни!

Average Rating:

Ђорђе Ваљево 22:37:43 09-28-2019
Ps Plus

Odlicni,povolj ni,brzi. Sve preporuke

Average Rating:

Milos Pejic Obrenovac 23:16:18 09-26-2019
Ps Plus

Sve pohvale,brzi i efikasni.

Average Rating:

Dragan 11:13:23 09-24-2019
Pes 2020

Fantasticna i brza saradnja jos jednom! Sve pohvale i preporuke, pozdrav za ekipu ;D

Average Rating:

Aleksandar Beograd 12:32:24 09-20-2019
Najbolji sajt

Svaka cast na on-line podrsci, veoma lako resili problem sa nalogom iako nisam vest bas sa instalacijom igara. Jednostavno i razumljivo. Bravo majstori!

Average Rating:

Dragan Šabac 22:10:11 09-13-2019

Ljudi,svaka vam cast na ovome,brza isporuka bukvalno za par sati,brzi odgovori na sva pitanja,ja sam prezadovoljan, samo tako nastavite.

Average Rating:

Miodrag Jagodina 16:13:02 09-12-2019
Misko

Svaka cast ovim ljudima,fer,po steno i korektno.Igric a bukvalno za jedan dan,po najpovoljnijom cenom,mogucom, brzi odgovori na sva pitanja,jos jednom SVAKA CAST,samo tako nastavite...ja prezadovoljan

Average Rating:

16:07:14 09-12-2019
Spacenetganeshop.net

Sve pohvale,odlicn i ste.Veoma brza isporuka,sve u najboljem redu. Preporu cujem svakome,ODLICN I STE! ????

Average Rating:

Todor Šabac 00:46:57 09-11-2019