loading

Customer Testimonials

House Flipper

Sve prema dogovoru i lepo objasnjeno instaliranje. Dete zadovoljno i igricom :)

Average Rating:

Svetlana O 11:43:15 04-05-2020
Ps+ 14 i pes 20

Za sat vremena na mail... Svaka cast! Sve pohvale i dalja saradnja!

Average Rating:

Sale Pancevo 22:20:17 04-04-2020
Assassin's Creed Odyssey

Sve pohvale ,brzo i efikasno

Average Rating:

Aleksandar 10:44:29 04-04-2020
Spacenetgameshop

Kupovina obavljena brzo,tačno,isp oruka stigla i pre očekivanja,spr emni za saradnju .Sve pohvale , profesionalci ste u svom poslu.

Average Rating:

Dejan Cimesa Sombor 08:45:00 04-02-2020
Igrice

Vrhunska saradnja,za svaku pohvalu

Average Rating:

Miloš 17:19:32 04-01-2020
EA FAMILY BUNDLE (NEED FOR SPEED+UNRAVEL+PLANTS VS ZOMBIES GW 2)

Super cena, super paket igara Ovo mi je prva kupovina, ali sigurno nije poslednja! Sv aka čast :D

Average Rating:

Nenad Subotica 14:31:27 04-01-2020
Svaka Vam cast

Svaka pohvala momcima koj su uvek ljubazni i raspolozeni za saradnju u svaka doba. Sajt za svaku pohvalu i preporuku!!!

Average Rating:

Marina Beograd 20:33:55 03-31-2020
Svaka Vam cast

Pre zadovoljna sam koliko za bilo koje pitanje postavljeno Vama uvek ste bili ljubazni i strpljivi. Svaka cas sajt za svaku pohvalu i preporuku!!

Average Rating:

Marina Beograd 20:31:39 03-31-2020

Odlicna saradnja, sve preporuke, igrica stigla par sati nakon uplate... Prepoucio bih svakom...

Average Rating:

19:44:08 03-31-2020
Far cry 5

Extra ste. Druzimo se opet uskoro!!! ????

Average Rating:

Sasa Paracin 17:48:25 03-30-2020
Beach Buggy Racing

I received the user credentials (for Beach Buggy Racing game) for max 3 hours after I performed the purchase... very satisfied. Ex cellent.

Average Rating:

Kire Skopje 16:30:53 03-28-2020
Komentar

Svaka čast. Sve pohvale! Nastavićemo sa saradnjom,sigu rno!

Average Rating:

Ljubomir Kos.Mitrovica 14:50:13 03-28-2020

Nakon PES-a 2020 i NBA 2K20, naručio sam još 3 igrice... Šta drugo reći, osim da sam prezadovoljan sa svim dosad i da se nadam da ćemo nastaviti saradnju u budućnosti. Svaka čast ljudi, samo nastavite ovako! P. S. Spasili ste nas od ove korone, svjesni vi toga ili ne... ????

Average Rating:

BOBAN NIŠAVIĆ Podgorica 05:15:15 03-28-2020
Assassins creed Origins

Thx again, you are the best!

Average Rating:

Nikola Skopje 20:47:41 03-26-2020
Nba2K20

Profesionalni, ekspeditivni, sve pohvale!!!

Average Rating:

Marko Pg 17:19:04 03-26-2020
PES20

Super , sve pohvale ???? svaka cast ????

Average Rating:

Rešid Kalesija 21:07:34 03-25-2020
Despot

Sve pohvale

Average Rating:

19:56:23 03-25-2020

Sve pohvale! Čekanje jedan dan i manje!

Average Rating:

Danilo Stanković Beograd 18:07:01 03-25-2020

NBA 2K20, NHL 20 sve perfektno,igre brzo dobijene. Sve 10-ke!!!!

Average Rating:

Aleksandar 17:49:55 03-25-2020
PES 2020

Top saradnja, sve preporuke. Či sta 10.

Average Rating:

Aleksandar Beograd 17:12:29 03-25-2020