loading

Customer Testimonials

Days gone

Da nema spacenet gameshopa, ne znam odakle bih onda nabavljao igrice Najbol ji su bez dileme, svaka preporuka :=)

Average Rating:

Filip Beograd 07:07:48 01-25-2020
NBA 2k20

Sve odlično radi, igrica stigla u roku.

Average Rating:

Mehmed Sarajevo 21:09:58 01-24-2020

Odlicno, sin zadovoljan igrice povoljne, sve objasnjeno i aktivirano

Average Rating:

19:58:09 01-21-2020

Usluga kvalitetna i brza. Porudžb ina dostavljena nakon sat vremena od vremena uplate. Tutorial za instalaciju dobro objašnjen. Sve pohvale za space games shop

Average Rating:

09:06:11 01-18-2020
Ww2

Extra usluga, povoljni, brzi, tačni svaka čast

Average Rating:

Jarni 19:48:45 01-16-2020

Povoljni, tacni i brzi. Sve objasnjeno kako treba full ste!!! Svaka preporuka. Saradjivacemo sigurno i dalje.

Average Rating:

Marko Dimitrovgrad 01:37:50 01-16-2020
Pretplata za PS+ 14 dana

Prezadovoljan sam,odlična saradnja,za svaku preporuku. Sv e što sam kupio radi kako treba i funkcioniše.

Average Rating:

Vladimir Beograd 20:02:18 01-15-2020
Uncharted 4

Profesionalno kao i uvek, najbolji.

Average Rating:

Filip Beograd 18:31:15 01-13-2020
Resident Evil 4 ps4

Sve savršeno,prepo ruka i sigurna saradnja svim budućim mušterijama! 10/10

Average Rating:

Nestolex Vršac 14:26:51 01-12-2020
UFC3

Hvala vam, igrica radi.sve super, saradnja odlična brza sve je urađeno po dogovoru. Nastavi će mo dalju saradnju. Još samo jedno pitanje. Sad kad bi kupovao još neku igricu jer se ona dodaje na isti account ili mora novi da se pravi. HVALA

ODGOVOR ADMINISTRACIJE : Pozdrav, hvala na lepim recima. Vezano za pitanje, to sve zavisi od dobavljaca, nekada se dodaje, nekada mora novi.

Average Rating:

Blagoja Gevgelija 11:51:36 01-12-2020
:)

Greshke bez, svaka cast! Topla preporuka za svaku saradnju.

Average Rating:

Marko Zemun 21:14:47 01-10-2020
Need 4 speed

Sve je super prošlo, sve preporuke! Hv ala Vam mnogo!

Average Rating:

Vladimir Beograd 21:26:26 01-07-2020
Marvel Spider-man PS4

Sve preporuke!

Average Rating:

milan bor 16:54:09 01-06-2020
NBA 2K20

Hvala vam, igrica radi.sve super, saradnja odlična brza sve je urađeno po dogovoru. Nastavi će mo dalju saradnju. Još samo jedno pitanje. Sad kad bi kupovao još neku igricu jer se ona dodaje na isti account ili mora novi da se pravi. HVALA.

ODGOVOR ADMINISTRACIJE : Pozdrav, hvala na lepim recima. Vezano za pitanje, to sve zavisi od dobavljaca, nekada se dodaje, nekada mora novi.

Average Rating:

Ivan Banatski Karlovac 13:47:37 01-06-2020
Nba 2k20 for PS4

Svaka čast za saradnju. Veo ma, ali veoma profesionalno. Svaki dalje komentar je suvišan.

Average Rating:

Zrenjanin 16:18:12 01-05-2020
SVAKA ČAST!!!

Odlična saradnja! Brzo i ekspeditivno. Nastavićemo.

Average Rating:

15:22:00 01-04-2020
Efikasnost na nivou

Vec sam 3 igre uzeo do sad, svaki put sam ih dobio u roku od par sati, instrukcije precizne, sve pohvale!

Average Rating:

Milan Beograd 07:45:53 01-04-2020
Fifa 2020

Svaka čast i svaka preporuka! Br zo, efikasno i sve po dogovoru!

Average Rating:

Milan Beograd 22:44:40 01-03-2020
Battlefield v, fifa20,

Extra saradnja...

Average Rating:

Dzordx Bgd 23:10:00 01-02-2020
Ancestors: The Humankind Odyssey

Brzo i efikasno....31 .12.2019. oko 17h sam porucio igru, dobio sam mail sa uputstvom za instalaciju i mogucnost za download iste (koraci za instalaciju dobro napisani, veoma jednostavno za ispratiti) vec oko 18h, isti dan. Svaka cast! Sve preporuke

Average Rating:

Dusan Novi Sad 18:44:21 01-02-2020