loading

Customer Testimonials

Psn card

Danas sam ih otkrio jer sam hteo da dopunim wallet za moj PS plus subscription i sve pohvale! Imacete moje preporuke kod mojih prijatelja! Ocena oflican 5, preporuka 100% efikasnost i brzina 100% PREZADOVOLJAN SAM!

Average Rating:

Nikola Šakić Novi Sad 15:46:35 07-03-2022
XBOX GiftCard (USA)

Sve pohvale timu Spacenet Gameshop-a

Average Rating:

Nikola Beograd 17:50:17 07-01-2022
Resident evil 3

Odlična saradnja i brza isporuka.

Average Rating:

Milan Beograd 14:59:32 07-01-2022
Pohvala

Za starinu od 30 godina koja je uvijek krekovala stratwgije na pc, i koja po prvi put kupuje digitalnu igru za ps4 - SVAKA CAST. Brz odaziv, vrhunska usluga, sve najbolje u daljem radu.

Average Rating:

Luka Podgorica 21:54:04 06-30-2022

Ok

Average Rating:

21:11:49 06-30-2022

Veoma profesionalno i brzo. Sve preporuke!

Average Rating:

Milan 14:18:24 06-30-2022
Mafia definitive edition

Nikad, ali bukvalno nikada nije bilo problema sa spacenet-om, sve pohvale i hvala što postojite

Average Rating:

Milan Pirot 11:56:24 06-28-2022

Svidja mi se dizajn stranice sve se lako pronalazi i cene su dobre

Average Rating:

Aleksic Novi Sad 21:51:43 06-27-2022
Mortal Kombat XL

Preporuka svima,fenomena lna saradnja,odlic ni ste!

Average Rating:

Zoki Putinci 21:47:14 06-26-2022
PS+ 12 meseci (random region)

Izvrsna saradnja!

Average Rating:

14:36:29 06-25-2022
Prezodovljan

Odlicna i veoma brza isporuka i bez problema, prezadovoljan sam. :)

Average Rating:

Srdjan 08:44:24 06-25-2022
Vladimir

Uvek je sve prošlo super. Podrška je izuzetna, svakom bih preporučio kupovinu. Mi sve igrice koje smo kupili, godinama igramo bez ikakvih problema. Hva la!

Average Rating:

Vladimir Beograf 15:58:20 06-22-2022
Igor

Sve pohvale

Average Rating:

Igor janković Niš 14:20:27 06-21-2022
Ocena

Veoma sam zadovoljan pruzenim uslugama.Veoma profesionalno.

Average Rating:

Sale Majdanpek 19:32:18 06-20-2022
Iskustva

Sve igre za PC, PS i Xbox ovdje kupujem, prezadovoljan sam podrškom i cijenama

Average Rating:

Domagoj Zagreb 17:27:05 06-15-2022

Maksimalna brzina isporuke svega sto je kupljeno, perfektna online podrska, savrsene instrukcije i apsolutna 10ka za saradnju! 10+ PREPORUKA

Average Rating:

Dragana Novi Beograd 19:25:16 06-10-2022
Ocena

Super

Average Rating:

Filip Kalanj Beograd 19:31:39 06-07-2022

Svaka pohvala sve radi bez problema

Average Rating:

Rafael Zagreb 12:44:39 06-07-2022

Great

Average Rating:

18:22:48 06-06-2022

Dosta sam sumnjao u ovo jer je digitalno i nesto ne verujem u kupovinu online ali stvarno je sve bilo super. Brzo odgovarate, b rzo mi je sve stiglo, nije fejk, tako da preporucujem veoma

Average Rating:

Mitke Beograd 16:50:13 06-06-2022