loading

Customer Testimonials

Pohvala

Sve pohvale za tim koji radi u ovoj firmi.Jako su ljubazni brzi i efikasni.

Average Rating:

Petar Nikolic Beograd 16:45:33 06-13-2024

best site to buy games and congrats to the support team who always find a solution to give you super support for installing every game in no time.

Average Rating:

Daniel Kumanovo 14:31:32 06-13-2024
Nba2k 24

Profesionalni i azurzni pri svako kupovini, od mene deset ja i preporuka uvek.

Average Rating:

Robert Bagi Beograd 18:23:05 06-11-2024
RDR 2

Sve preporuke

Average Rating:

Dejan Sarajevo 07:54:46 06-11-2024
Ocena

Najbolji i uvek pošteni

Average Rating:

Vasilije Šabac 17:10:16 06-08-2024
Veliki tata

4 igrice sam ekspresno i jeftino kupio , i super lako uputstvo za download . Imao sam potrebu za podrskom jedne igrice i njegovog KOD-a , u roku od odmah su mi resili problem . Svaka cast , cekam sledece popuste da kupim jos neke igre , za moje dete ,naravno hehe.

Average Rating:

Milos Nova Pazova 11:42:21 06-06-2024

Odlična saradnja, sve pohvale!

Average Rating:

22:27:37 06-04-2024
Dmc

Sve pozitivno

Average Rating:

Zorana Kikinda 17:47:16 06-03-2024
Bravo

Svaka čast i sve pohvale za vaš rad.

Average Rating:

Pedja Bg 20:49:59 05-31-2024

Hvala

Average Rating:

Dario Bjelovar 15:29:06 05-29-2024
Stellar blade

Stellar blade was awesome and so much fun thanks again you guys are great that's why I bought another game From you :)

Average Rating:

Andrew Walker Melbourne 07:23:13 05-29-2024
rad prodavnice Spacenet.

Odlična prodavnica. Možete kupiti igru za manje novca nego u ostalim prodavnicama. Takodje postoji i tehnicki servis koji je uglavnom dobar i pomaze vam ukoliko imate tehničkih problema sa igrom. Sve u svemu, Spacenet je pouzdana prodavnica gde kupujem vaše proizvode već godinama unazad.

Average Rating:

Mateja Beograd 14:49:30 05-24-2024
Crash

Najbolji ste!

Average Rating:

Dejan Vranje 19:09:45 05-23-2024

Sve pohvale odlcna saradnja vec duzi niz godina .Pozdrav

Average Rating:

Aleksandar Arifovic Sopot 22:37:57 05-20-2024
Sve pohvale.

Za ovih par godina koliko znam za ovaj sajt imam samo reci bravo. Sta god da je bio problem resen je u sto kracem roku. Samo tako i nastavite.

Average Rating:

Darko Smederevo 11300 18:16:02 05-20-2024

Sjajna saradnja! Izuzetno zadovoljan! Č ak je i podrška brza i efikasna!

Average Rating:

15:09:37 05-20-2024

Najbolji sajt za igrice sve preporuke kupcima

Average Rating:

Stefan Sremska mitrovica 08:43:58 05-19-2024
The best

The best

Average Rating:

Marko Kumanovo 21:40:06 05-18-2024
Dopune za Sony Playstation 5

Super ste odlični i brzi, još kada bi bilo nekih popusta na dopune za Sony Playstation 5 bilo bi super! Pozdrav sve najbolje.

Average Rating:

Nemanja Obrenovac 01:16:31 05-10-2024
Wrc10

Super saradnja,ispor uka za 20 min posle uplate,svaka čast

Average Rating:

Laky Vrsac 16:53:47 05-09-2024