loading

Customer Testimonials

Super

Super sarad nja

Average Rating:

Boban Valjevo 15:58:52 01-24-2022
Knjiga utisaka

Svaka čast sve pohvale

Average Rating:

Rade Stefanovic Bor 13:30:48 01-23-2022
:)

Ekstra ste,svaka cast,uvek tu da pomognete ako ima bilo kakav problem,samo produzite tako.pozz

Average Rating:

Sasha Kumanovo 11:08:47 01-23-2022

Svaka preporuka za saradnju. Vrhunska usluga i cene. Podrška za bilo šta je uvek tu, što je jako važno i pruža osećaj sigurnosti. Korisnik san usluga već 4 godine i nemam niti jednu zamerku

Average Rating:

Slobodan Bečej 11:31:23 01-21-2022
Knjiga utisaka

Sve pohvale za team Spacegamenet shopa. Najbol ji ste.

Average Rating:

Dino Brko Goražde 16:28:59 01-19-2022

Super ste, svaka čast

Average Rating:

17:39:07 01-17-2022

Prezadovoljan saradnjom,kupi o 6-7 igara,sve rade savrseno.I kada postoji neki problemresava se brzo,sve preporuke,najp rofesionalnije mesto za kupovinu igara

Average Rating:

15:53:47 01-17-2022
Super ste

Стварно су супер. Он лајн уплате одмах стижу а ако и има неких проблема решавају га моментално. Све препоруке за спејснетгејшоп . Супер сте и само наставите тако

Average Rating:

Saša Beograd 14:17:21 01-15-2022
Kupovina PS plus 12 meseci, random region

Sve preporuke za saradnju. Brza i profesionalna saradnja.

Average Rating:

Aleksandar Belgrade 12:06:21 01-15-2022
F1 2021 ps4 i td

Samo da pohvalim jer ste najbolji.. do sada kupljeno dosta igri i sve super. Nadam se da ce tako i ostati

Average Rating:

Kole Grude 13:52:01 01-14-2022

Najbolji,sve pohvale

Average Rating:

Igor Niš 10:27:36 01-14-2022

Kao i uvek sve perfektno, spacenet radi najbolji posao

Average Rating:

Milan Pirot 09:14:31 01-14-2022
Odlicni

Sve pohvale!

Average Rating:

Marko Jovic Lazarevac 17:00:58 01-13-2022
Utisci

Redovno kupujem sa vaseg sajta,brzi,poz dani. Isporuk e u najbrzem roku. Ukratko ,najbolji…

Average Rating:

Amir Bar 14:19:55 01-13-2022

Super

Average Rating:

12:58:34 01-13-2022
10 USD PSN Card (US)

Sve pohvale! Brza isporuka !

Average Rating:

Nemanja Beograd 15:28:25 01-10-2022
Spacenet gameshop

Prezadovoljan sam. Jako povoljan brz i efikasan sajt. Nema mu ravnog. Pozdrav za agente korektni i strpljivi. Za kljucak: OVDE KUPUJTE IGRICE!

Average Rating:

Denis Beograd 14:34:19 01-07-2022
Hola

Volim ove ljude Eto to su moji utisci

Average Rating:

Pavle Niš 16:41:08 01-05-2022
FIFA22

Svaka preporuka za saradnju. Sve radi prema očekivanju. Svaka cast!

Average Rating:

Aleksandar Beograd 00:05:25 01-03-2022
Najbolji!

Uvek savrsena saradnja, i uvek tu za sve!

Average Rating:

22:00:53 12-31-2021